Lauantain Melbournen derby Australian A-Liigassa Melbourne Cityn ja Melbourne Victoryn välillä keskeytyi väkivaltaisiin tapahtumiin, kun joukko kannattajia tunkeutui kentälle hyökäten maalivahdin päälle.

Melbourne Cityn maalivahti Tom Glover jouduttiin saattamaan pois kentältä, saatuaan osuman metallisesta roskakorista päähänsä.

Glover lähti kentältä vertavuotavana saatuaan viillon heitetystä korista kasvoihinsa.

Evan Morgan Grahame

@Evan_M_G
Absolutely unacceptable ugly scenes at 20 minutes at the Melbourne Derby. Glover got smashed by a bin by some fuckwit. Terrible. Game paused. As if Aus football couldn’t get any worse rn #MCYvMVC

Melbourne City on myöhemmin vahvistanut maalivahtinsa saaneen todennäköisesti aivotärähdyksen. Erotuomari Alex King oli tapahtumahetkellä Gloverin läheisyydessä ja sai korista lentäneitä roskia päällensä.

Välikohtaus tapahtui ottelun 20. minuutilla, kun kannattajat Melbourne Victoryn katsomonosasta rynnivät kentälle. Ottelu keskeytyi, kun molempien joukkueiden kannattajat ampuivat soihtuja kentälle.

Glover nosti yhden soihduista ja heitti sen takaisin katsomoon. Tämän jälkeen hän sai osuman yhden kentälle rynnänneen kannattajan heittämästä roskakorista. Koria käytettiin soihtujen keräämiseen kentältä.

Melbourne City johti ottelua keskeytyshetkellä 1-0-lukemin.

Football Australia on vakuuttanut aloittavansa kurinpitotoimet järkyttäviin tapahtumiin syyllistyneitä kannattajia kohtaan.

– Tälläisella käytöksellä ei ole tilaa australialaisessa jalkapallossa. Football Australia on aloittanut tutkinnan ja suuria rangaistuksia saattaa olla tiedossa, tiedotteessa kerrottiin.

Lähde: Independent