Bayern Müchenin maalivahti Manuel Neuer mursi hiljattain jalkansa lasketteluonnettomuudessa, eikä ole pelikykyinen enää tällä kaudella. On siis selvää, että seura joutuu veskarikaupoille, ja tiettävästi uusi torjuja on sen tammikuun tärkein kohde.

Juuri nyt kenties maailman kuumin maalivahtinimi, Aston Villan Emiliano Martínez on mainittu yhdeksi kohteista, kunhan maailmanmestaruusjuhlistaan tokenee. Argentiinalaisen kintereillä juuri nyt on luonnollisesti liuta muitakin seuroja.

Huomattavasti Martínezia edullisempi vaihtoehto löytyy lähempää; Borussia Mönchengladbachin ja Sveitsin maajoukkueen kokenut Yann Sommer. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy ensi kesänä, mikä on omiaan painamaan siirtokorvausta alemmas.

Toimittaja Fabrizio Romanon mukaan keskustelut Sommerin kanssa on jo aloitettu, mutta ne ovat vielä varhaisessa vaiheessa.