Manchester City -puolustaja Kyle Walker ottaa vastaan melkoisia paineita MM-puolivälierän alla; nimenomaan hänet on nostettu siksi Englannin pelaajaksi, jonka tehtävä on pysäyttää Ranskan Kylian Mbappé.

32-vuotias on kuitenkin luottavainen, ja syystä – hän on kohdannut PSG-komeetan neljästi, ja poistunut näistä otteluista kolmesti voittajana.

– Olemme kohdanneet neljä kertaa Mestarien liigassa, eikä silloinkaan vastassa ole ollut vain Mbappé. Tilanne on aivan sama lauantaina; pelaamme Ranskaa emmekä vain häntä vastaan.

– Kunnioitamme häntä hyvänä pelaajana hyvässä vireessä, mutta en minä mitään punaista mattoa maalille aio auki rullata.

– Edustan maatani MM-kisojen puolivälierässä, joten minulle kyse on totta puhuen elämästä ja kuolemasta. Jos häviämme, lähdemme kotiin. Maailmanmestaruuden voittaminen maalleni; hän (Mbappé) ei tule seisomaan sen tiellä.

Walker toistaa muistutuksensa siitä, ettei vastassa ole vain yksi pelaaja, ja nostaa esiin kolme muuta nimeä.

– Emme voi unohtaa Olivier Giroudia, joka on tehnyt lukemattomia maaleja niin Ranskalle kuin Valioliigassakin. Tai Ousmane Dembéléä, joka on toisella laidalla mielestäni aivan yhtä vahva (kuin Mbappé). Sitten on vielä Antoine Griezmann; nämä pelaajat voivat todella tuottaa vastustajilleen ongelmia.

Kysyttäessä, ymmärtääkö puolustaja kuitenkin miksi juuri hänen ja Mbappén kaksintaistelusta puhutaan niin paljon, Walker vastasi myöntävästi.

– Totta kai ymmärrän, pelaanhan jalkapalloa. Tiedän että on tehtäväni pysäyttää hänet. Se on helpommin sanottu kuin tehty. Asia menee kuitenkin myös niin, että hän pelaa Englantia vastaan, ja myös me voimme aiheuttaa ongelmia hänelle.

KAIKKI MM-KISOISTA TÄÄLTÄ!