Cristiano Ronaldon peliaika Manchester Unitedissa putosi oleellisesti syyskaudella.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag piti Ronaldon toistuvasti penkillä ja se johti lopulta siihen, että Ronaldo haukkui Piers Morganin haastattelussa seuran omistajat, entiset joukkuetoverinsa ja ten Hagin. Ronaldon sopimus purettiin hetkeä myöhemmin ja konkari on siten parhaillaan vapaa agentti.

Italialainen jalkapallolegenda Francesco Totti kertoi Be.Pi TV:n haastattelussa tietävänsä, mitä Ronaldo käy parhaillaan läpi. Totti koki pitkälti samanlaisen kohtalon jäätyään uransa viimeisinä vuosina olemattomalle vastuulle AS Romassa.

– Tiedän, miltä Ronaldosta tuntuu, kun hänet siirretään sivuun sen jälkeen, miten pitkään hän on ollut huipulla. Kun näen, mitä Ronaldolle on tapahtunut viimeisten kuukausien aikana, minusta tuntuu kuin eläisin omaa kokemustani uudelleen. Mielestäni Ronaldoa on arvostettava enemmän.

Tottin mukaan ikä koituu lopulta kaikkien pelaajien kohtaloksi ammattilaiskentillä.

– On aina helppoa puhua ulkopuolelta, mutta vain nämä pelaajat tietävät, mitä todellisuudessa tapahtuu. Puhumme historian parhaimpiin lukeutuvasta pelaajasta ja meidän on kunnioitettava häntä. Ajan kanssa pelaajat eivät ole enää vaihtoehtoja, Totti viittasi Ronaldon tilanteeseen ja jo syksyllä vähentyneeseen peliaikaan.

LUE MYÖS