Uutisoimme aiemmin torstaina portugalilaisen Record-lehden tietojen pohjalta siitä, että Portugalin kapteeni Cristiano Ronaldo olisi uhannut lähteä MM-kisoista. Portugalin jalkapalloliitto kumosi pian väitteet.

Recordin mukaan Ronaldo olisi käynyt Sveitsi-ottelun jälkeen intensiivisen keskustelun päävalmentaja Fernando Santosin kanssa ja uhannut lopulta jättää joukkueen kesken MM-kisojen. Lopulta Ronaldo oli kuitenkin tullut lehden mukaan järkiinsä ja asettanut joukkueen edun etusijalle.

Portugalin jalkapalloliitto kiirehti nopeasti kommentoimaan Ronaldosta levinneitä lehtiväitteitä. Liiton mukaan väitteet eivät pidä paikkansa.

– Väitteet siitä, että Cristiano Ronaldo olisi uhkaillut lähtevänsä joukkueesta keskustellessaan Fernando Santosin kanssa, eivät pidä paikkansa. Portugalin liitto haluaa tehdä selväksi, ettei Cristiano ole missään vaiheessa uhkaillut lähtevänsä Qatarista, liitto kommentoi.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Official statement from Portuguese FA 🚨🇵🇹 #Qatar2022

“Reports claiming Cristiano Ronaldo threatened to leave the national team during a conversation with Fernando Santos are not true — FPF clarifies that at no time did Cristiano threaten to leave the national team in Qatar”.

LUE MYÖS!