Portugalin supertähti Cristiano Ronaldo ei mahtunut avauskokoonpanoon puolivälierässä Sveitsiä vastaan. Tuoreimpien tietojen mukaan Ronaldo kävi todella intensiivisen keskustelun päävalmentaja Fernando Santosin kanssa Sveitsi-voiton jälkeen.

Portugalilainen lehti Record tietää kertoa, että Ronaldo ei ottanut uutista penkityksestään kovinkaan hyvin vastaan. Ronaldo oli lehden mukaan käynyt kovasanaisen keskustelun Santosin kanssa siitä, miksi hän ei pelannut avauksessa Sveitsiä vastaan.

Ronaldo tuli kentälle 74. minuutilla, kun peli oli 5-1 Portugalille. Ronaldon tilalla avauksessa pelannut Gonçalo Ramos oli iskenyt siihen mennessä hattutempun ja syöttänyt yhden osuman.

Lopputulemana Ronaldo oli uhkaillut lähtevänsä joukkueesta ja jättävänsä MM-kisat kesken kaiken. Tietojen mukaan Ronaldo tuli kuitenkin lopulta järkiinsä, kun hän ymmärsi kuinka tärkeää olisi pitää joukkueen mielentila rauhallisena. Näin ollen Ronaldo muutti mielensä.

Portugalin jalkapalloliitto kiirehti vielä torstain aikana kumoamaan Record-lehden tiedot. Liitto totesi, etteivät väitteet pitäisi paikkansa (lue lisää).

Keskiviikkona uutisoimme siitä, ettei Ronaldo suostunut harjoittelemaan vaihtopenkillä aloittaneiden pelaajien kanssa, vaan vaati päästä enemmän pelanneiden kanssa palauttelemaan kuntosalin puolelle.

Lisäksi päävalmentaja Santos myönsi suoraan Etelä-Korea-pelin jälkeen, ettei hän ”todellakaan tykännyt” Ronaldon reaktiosta, kun hän otti supertähden vaihtopenkille ottelussa.

Ronaldo itse kommentoi Sveitsi-ottelun jälkeen, että hän on täysin sitoutunut joukkueen toimintaan ja haluaa ennen kaikkea voittaa MM-kullan.

– Jos en tee maalia ja voitamme MM-kullan, otan sen milloin tahansa. Lupaan sen lapsieni nimeen. Minulle tärkeintä on se, mitä kirjoitetaan historian kirjoihin, Ronaldo tokaisi.

Juuri nyt näyttää siltä, että Qatarin MM-lopputurnauksen osalta Ronaldon nimi tulee turnauksen historian kirjoissa tavalla tai toisella olemaan. Sen verran paljon mies on ollut otsikoissa kisojen aikana.

Muokattu 8.12. klo 13.13: Lisätty Portugalin jalkapalloliiton ulostulo siitä, etteivät lehtiväitteet pitäisi paikkansa.

LUE MYÖS!