Cristiano Ronaldo on viihtynyt median otsikoissa läpi uransa, mutta viimeisten viikkojen aikana Ronaldosta on puhuttu jopa aiempaa enemmän.

Ronaldo antoi kolmisen viikkoa sitten haastattelun Piers Morganille, jossa hän haukkui muun muassa Manchester Unitedin omistajat, entiset joukkuetoverinsa ja antoi kritiikkiä myös silloiselle päävalmentajalleen Erik ten Hagille. Ronaldo totesi, ettei kunnioita hollantilaisluotsia.

Viikko haastattelun jälkeen Manchester United tiedotti purkaneensa Ronaldon sopimuksen.

Portugalin A-maajoukkueen päävalmentaja Fernando Santos otti Ronaldon vaihtoon MM-lopputurnauksen lohkovaiheen päätöskierroksen Etelä-Korea -ottelussa tunnin jälkeen.

TV-kamerat ikuistivat, miten Ronaldo suuttui Santosille ja kummasteli ääneen, miksi luotsi ottaa hänet aina niin aikaisin vaihtoon.

Santos kävi maanantaina lehdistötilaisuudessa ennen tiistaista Sveitsi-neljännesvälieräottelua. Santosilta kysyttiin mielipidettä Ronaldon kommentteihin.

– Ottelun päätyttyä menin sen jälkeiseen haastatteluun ja sieltä lehdistötilaisuuteen. Toistan sen, etten kentällä kuullut mitään, koska olin niin kaukana. Näin vaan sen, että hän riiteli Etelä-Korean pelaajan kanssa. Näinkö kuvat sen jälkeen? Näin. Pidinkö niistä? En ollenkaan. Totta puhuen en todellakaan tykännyt niistä. Mutta tuollaiset asiat selvitetään joukkueen sisällä ja nyt keskitymme huomiseen otteluun.

LUE MYÖS