Brasilialaistähti Neymar oli jo poistunut keskiviikkona stadionilta ennen kuin hänen edustamansa Paris Saint-Germainin ja Strasbourgin välinen sarjaottelu oli päättynyt, kertovat L’Équipe ja Canal+.

Neymar, 30, syötti PSG:n avausmaalin 2-1-voitossa, mutta hänen pelinsä päättyi reilun tunnin kohdalla punaiseen korttiin. Jälkimmäisen keltaisen korttinsa hän sai filmaamisesta.

Ranskalaislähteiden mukaan Neymar ei jäänyt seuraamaan ottelua loppuun kentältäpoistonsa jälkeen, vaan lähti stadionilta kesken kaiken pois. Kylian Mbappé ratkaisi rangaistuspotkumaalillaan PSG:lle voiton 95. minuutilla.

PSG:n päävalmentaja Christophe Galtier myönsi, että Neymar sai ansaitusti sukeltamisesta varoituksen, mutta hänen mielestään brassitähdellä ei olisi pitänyt olla siinä vaiheessa ensimmäistä korttia alla.

Neymarin ensimmäinen varoitus tuli siitä, kun hän osui kädellään Strasbourgin Adrien Thomassonin kasvoihin suojatessaan palloa. Galtierin mukaan PSG:n pelaajia rikottiin paljon törkeämmin ilman, että niistä tilanteista seurasi keltaisia kortteja.

– Ymmärrän sukeltamisen, olen tarkastellut kuvia ja hän filmasi. Siitä pitää antaa keltainen kortti, sanoi Galtier Goalin mukaan.

– Mutta mielestäni hänen ensimmäinen keltainen korttinsa tuli hyvin lievästä rikkeestä verrattuna Neymarin kärsimien rikkeiden määrään, eivätkä ne olleet pieniä rikkeitä.