Bayern München tarvitsee tammikuun siirtoikkunassa uuden maalivahdin.

Joukkueen ykkösmaalivahti Manuel Neuer mursi jalkansa aiemmin joulukuussa hiihto-onnettomuudessa, joutui leikkaukseen ja on loppukauden sivussa pelikentiltä.

Bayernin valmennus- ja seurajohto ei luota niin paljon Sven Ulreichiin, että maalivahti pelaisi koko kevätkauden ykkösmaalivahtina. Ulreich toimi syyskaudella Bayernin kakkosvahtina.

L’Équipen saamien tietojen mukaan AS Monacon ja Bayernin väliset neuvottelut Alexander Nübelin lainasopimuksen katkaisemista eivät etene. Bayern lainasi Nübelin kahdeksi vuodeksi AS Monacoon kesällä 2021, ja lehden mukaan lainasopimuksessa ei ole mukana erillistä purkupykälää.

Neuvottelut eivät etene, koska AS Monacon pitäisi löytää itselleen uusi ykkösmaalivahti, ja se on helpommin sanottu kuin tehty. Lisäksi lehden mukaan Nübel vaatii Bayernin seurajohtoa lupaamaan hänelle peliaikaa sittenkin, kun Neuer palaa pelikuntoon.

Nübel on AS Monacon selvä ykkösmaalivahti ja pelannut kuluvalla kaudella 23 ottelussa. Nübel siirtyi Schalkesta vapaana agenttina Bayerniin kesällä 2020, mutta ei onnistunut syrjäyttämään Neueria ja lähti vuotta myöhemmin lainalle AS Monacoon.