Saudiarabialaisseura Al Nassr haluaa tehdä Cristiano Ronaldon lisäksi sopimuksen myös Sergio Ramosin kanssa, kertoo Marca.

Ronaldon on määrä siirtyä seuraavien päivien aikana vapaana agenttina Al Nassriin. Al Nassr tarjoaa Ronaldolle kahden ja puolen vuoden mittaista pelaajasopimusta, ja lisäksi Ronaldo toimisi Saudi-Arabian MM-kisaisännyyshakemuksen keulakuvana. Saudi-Arabia haluaa järjestää kesän 2030 MM-lopputurnauksen.

Ronaldolle on tarjottu noin 200 miljoonan euron vuosipalkkaa, ja pelaaja on tiettävästi suostunut saamaansa tarjoukseen.

36-vuotiaan Ramosin sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän voi vapaasti neuvotella sopimuksesta toisen seuran kanssa vuodenvaihteesta alkaen. Al Nassrin seurajohdon on määrä matkustaa pian Eurooppaan ja esittää Ramosille sopimustarjous.

Ramosin hankkiminen ei ole kuitenkaan yksinkertainen operaatio, sillä toppari on napannut itselleen avauskokoonpanon paikan kuluvalla kaudella PSG:ssä ja on esiintynyt edukseen. Ramos haluaisi jatkaa uraansa Euroopan huipulla.