Cristiano Ronaldo siirtyy tammikuun alussa saudiarabialaisseura Al Nassriin, kertoo Marca. Madridilaislehti kertoo saaneensa siirrolle varmistuksen.

Kyseessä on kahden ja puolen vuoden mittainen pelaajasopimus. Ronaldo tienaa uudessa seurassaan noin 200 miljoonan euron vuosipalkkaa, kun mukaan lasketaan itse palkan lisäksi erilaiset mainostulot.

Lehden mukaan Al Nassr osoitti alusta asti eniten kiinnostusta Ronaldoa kohtaan, ja se tuotti lopulta tulosta. Al Nassr tarjosi Ronaldolle selvästi suurinta palkkaa, eikä eurooppalaisilla seuroilla ollut minkäänlaista mahdollisuutta tai halua vastata saudiarabialaisseuran tarjoukseen.

Ronaldosta tulee siirron myötä maailman parhaiten palkattu urheilija. Ronaldo saa pelisuorituksistaan noin sadan miljoonan euron palkan ja tulot nousevat mainostulot ja muut seuraan liittyvät tulot mukaan luettuna noin 200 miljoonaan euroon.

Manchester United ja Ronaldo purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä muutama viikko sitten. Ronaldo on parhaillaan Portugalin A-maajoukkueen mukana MM-lopputurnauksessa. Portugali kohtaa tiistai-iltana Sveitsin neljännesvälierissä.