Middlesbrough pelaa parhaillaan Englannin Mestaruussarjan ottelua Wigania vastaan, kotikentällään Riverside Stadiumille. Boron avauksen kärkeen juoksi jälleen turkulaishyökkääjä Marcus Forss.

17 ottelussa Huuhkajat-paidassa esiintynyt 23-vuotias nauttii selkeästi seuran päävalmentajan työt lokakuun lopussa vastaanottaneen Michael Carrickin luottamusta. West Ham -kasvatti nousi Manchester United -legendojen joukkoon luutiessaan seuran edustusryhmän keskikentällä 12 vuoden ajan.

– Minusta hän oli loistava, ja sanoin hänelle pelin jälkeen: ”Et ehkä pääse otsikoihin suurista hetkistä, mutta sen suhteen, mitä teit joukkueen eteen, se oli mielestäni fantastista”, Carrick sanoi Forssista valmennettuaan joukkuetta toisessa pelissään.

Kun Tapaninpäivän ottelua oli pelattu hieman vajaat puoli tuntia, Forss kiitti avauspaikastaan viemällä joukkueensa 1-0 -johtoon Duncan Watmoren syötöstä-

Middlesbrough FC

@Boro
FORSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!! #UTB

Forssilla on tältä kaudelta koossa ennen Wigan-ottelua 18 Mestaruussarjan ottelua. Maalinteossa hän on näissä onnistunut kahdesti. Syöttömerkintöjä tilillä on myös kaksi.

Forss jätti kentän lopulta 76. peliminuutilla tilanteessa 3-1. Boro teki tämän jälkeen vielä yhden maalin, lopputulos 4-1. Forssin takana kenttäryhmityksessä pelannut Chuba Akpom viimeisteli hattutempun.