Selim Amallah pelasi upeat MM-kisat Marokon kanssa.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja esiintyi edukseen maajoukkueluotsi Walid Regraguin alaisuudessa ja oli yksi joukkueensa valovoimaisimmista pelaajista.

Marokko sijoittui MM-lopputurnauksessa sensaatiomaisesti neljänneksi. Marokko pudotti neljännesvälierissä Espanjan ja puolivälierissä Portugalin.

Amallah edustaa seurajoukkuetasolla belgialaista Standard Liègeä. Amallah on pelannut Standard Liègen riveissä kolmen ja puolen vuoden ajan. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan sopimus seuran kanssa loppuu kuluvan kauden jälkeen.

Amallah ei ole suostunut Standard Liègen jatkosopimustarjoukseen. Seura on tehnyt omat päätelmänsä Amallahin ratkaisusta ja lähetti hänet B-joukkueen riveihin. Amallah ei tule pelaamaan kevätkaudella Standard Liègen edustusjoukkueessa.

– Olemme päättäneet lähettää Amallahin ja kolme muuta pelaajaa B-joukkueeseemme. Emme aio korottaa ilmaiseksi lähtevien pelaajien markkina-arvoja. Emme tee likaista työtä muille seuroille. Olisi vaarallinen esimerkki päästää heidät pelaamaan. Emme voi hyväksyä sitä, että pelaaja pelaisi normaalisti edustusjoukkueessa ja sitten lähtisi ilmaiseksi muualle. Se olisi tämän seuran kuolema, Standard Liègen toimitusjohtaja Pierre Locht totesi HLN:lle.