Ousmané Dembélé kiistää Ranskan MM-joukkueessa riehuneen flunssaviruksen vaikuttaneen merkittävästi valmistautumiseen sunnuntain finaaliin Argentiinaa vastaan.

Mystinen virus on iskenyt muutaman päivän sisällä useampaan Ranskan pelaajaan. Keskikenttäpelaaja Adrien Rabiot ja toppari Dayot Upamecano joutuivat jättämään sairastuttuaan välierän Marokkoa vastaan välistä.

Viimeisimpänä puolustajat Raphael Varane ja Ibrahima Konate sairastuivat laituri Kingsley Comanin jatkoksi samaan virukseen.

Barcelonaa seuratasolla edustava laituri Dembélén mukaan Ranskan maajoukkue on tehnyt flunssaepidemian suhteen varotoimenpiteitä, jotta pelaajat olisivat kunnossa finaalissa.

Sairastuneita pelaajia on eristetty muusta joukkueesta.

– Me emme pelkää virusta. Dayotilla ja Adrienilla oli hieman päänsärkyä ja vatsakipuja. Tein heille hunaja- ja inkivääriteetä. Toivomme jokaisen voivan paremmin finaalin koittaessa, Dembélé totesi lehdistölle.

– Se ei huolestuta meitä. Kävin katsomassa Dayotia maski päälläni ja hän voi jo paljon paremmin. Pelaajat ja joukkueen henkilökunta eivät murehdi liikaa tästä. Teimme vain varotoimenpiteitä.

Ranskan ja Argentiinan välinen finaali alkaa sunnuntaina kello 17:00.

LUE MYÖS!