FC Hongan hyökkääjä Agon Sadiku sanoo, että häntä kohtaan on ollut runsaasti kiinnostusta ulkomailta.

Sadiku, 19, valittiin Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi hänen iskettyä viime kaudella espoolaisille 14 sarjaosumaa.

– On tullut periaatteessa [kyselyjä] kaikista pohjoismaista ja pari joukkuetta Hollannista ja Belgiasta, mutta en voi avata sitä enempää. Mieluummin jäisin vielä Suomeen pariksi vuodeksi, jos jokin [ulkomaalainen] joukkue ei näkisi minua miesten joukkueessa, kommentoi Sadiku MTV Urheilulle.

Hongan hyökkääjälupauksella on sekä Suomen että Kosovon passi. Sadiku on edustanut Suomea nuorten maajoukkueissa, mutta marraskuussa hän debytoi Kosovon A-maajoukkueessa. Tulevaisuutensa hän näkee kuitenkin Huuhkajissa, joiden mukaan hän saattaa saada kutsun tammikuussa.

– Jos saisin valita, niin valitsisin Suomen.