Cristiano Ronaldon tulevaisuus puhuttaa. Ronaldo on parhaillaan työtön jalkapalloilija. Manchester United purki Ronaldon sopimuksen marraskuussa.

Ronaldo on saanut tiettävästi hyvin rahakkaan sopimustarjouksen saudiarabialaisseura Al Nassrilta. Al Nassrin kerrotaan tarjoavan Ronaldolle peräti 200 miljoonan euron vuosipalkkaa, johon sisältyisi itse pelaamisen lisäksi muun muassa markkinoinnista syntyviä tuloja.

Madridilaislehti Marcan mukaan Ronaldo siirtyy Al Nassriin vuodenvaihteessa, mutta Ronaldo on sittemmin todennut, ettei väitteet pidä paikkaansa.

Marca haastatteli Saudi-Arabian jalkapalloliiton puheenjohtajana työskentelevää Yasser Al-Misehalia, joka otti kantaa Ronaldon mahdolliseen siirtoon.

– Aion olla rehellinen. Jalkapalloliittona emme voi vaikuttaa seuran ja pelaajan väliseen siirtoon. Mutta ehdottomasti haluaisimme hänet sarjaamme. Haluamme yllättää saamalla huippupelaajia tänne. Jalkapalloliittona olisimme enemmän kuin onnellisia, joten haluaisimme hänet Saudi-Arabiaan.

– Se on mahdollista. Houkuttelemme tähtipelaajia ja mielestäni puhumme mahdollisuudesta, mutta en tiedä, onko mikään varmaa.

Al-Misehal ei ole varma siitä, pitääkö median väitteet 200 miljoonan euron vuosipalkasta paikkaansa, koska Al Nassrin pitäisi kunnioittaa Saudi-Arabian pääsarjan asettamia taloudellisia raameja.

– Jokaisen seuran on mahduttava sarjan asettamiin taloudellisiin raameihin. En usko Al Nassrin tarjoavan sellaisia summia ennen kuin he osoittaisivat sarjalle syyt siihen. En usko Al Nassrin voivan tehdä sitä (200 miljoonan euron vuosipalkkatarjousta), jos he eivät mahtuisi sarjan taloudellisiin raameihin. Jos he eivät mahdu siihen, saattaisi sarja aiheuttaa heille onglemia.