Youssoufa Moukokon on määrä poistua Borussia Dortmundista kuluvan kauden jälkeen.

Moukokon sopimus seuran kanssa päättyy kesällä, eikä pelaaja ole toistaiseksi hyväksynyt Dortmundin jatkosopimustarjousta.

Hiljattain 18 vuotta täyttänyt Moukoko kuuluu maailman lupaavimpien hyökkääjien joukkoon. Nuorukainen pelasi vahvan syyskauden Dortmundissa. 14 sarjaottelussa syntyi kuusi maalia ja neljä maalisyöttöä. Moukoko oli myös mukana Saksan MM-kisajoukkueessa.

Sportin saamien tietojen mukaan Moukoko haluaa siirtyä kesällä Barcelonaan. Barcelona on neuvotellut pitkään Moukokon edustajien kanssa.

Barcelona ei aio kuitenkaan ryhtyä tarjouskilpailuun heikon taloudellisen tilanteensa vuoksi, joten seura toivoo hyökkääjän hyväksyvän tarjotut sopimusehdot, vaikka muut seurat tarjoaisivat enemmän rahaa.

Moukoko on ilmoittanut Barcelonalle haluavansa siirtyä seuraan kesällä. Barcelona ei ole kuitenkaan suinkaan ainoa seura, jonka odotetaan olevan Moukokon kintereillä, sillä lukuisat Euroopan kärkiseurat ovat osoittaneet kiinnostuksensa pelaajaa kohtaan.