Juventus on asettanut noin 25-30 miljoonan euron hintalapun keskikenttäpelaaja Weston McKennielle, kertoo La Stampa. Tiettävästi ainakin Liverpool ja Chelsea ovat kiinnostuneita amerikkalaisen palveluksista.

McKennie lainattiin Juveen syksyllä 2020 Bundesliigan Schalkesta. Siirto muutettiin pysyväksi seuraavana kesänä, rahaa liikkui tuolloin Saksaan 20,5 miljoonaa euroa.

24-vuotias on tällä kaudella esiintynyt seuran paidassa 16 ottelussa, tehnyt kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön. MM-kisoissa hän oli jokaisessa Yhdysvaltojen neljässä pelissä avauskokoonpanossa.

Massimiliano Allegrin suosikkeihin McKennie ei kuitenkaan kuulu, ja valmentaja on jo ilmoittanut, ettei aio luopua toisesta keskikenttätoimijasta, Adrien Rabiot’sta tammikuussa. Näin ollen saattaa hyvinkin olla että Dallasin akatemiassa jalkapallokasvatuksensa saanut McKennie vaihtaa maisemaa.