Luka Jović siirtyi viime kesänä Real Madridista Fiorentinaan.

Fiorentina ei maksanut Jovićista siirtosummaa, mutta lupasi Real Madridille 50 prosenttia kärjen seuraavasta siirtosummasta, jos Fiorentina myy serbialaishyökkääjän.

Jovićin kausi Fiorentinassa on ollut suuri pettymys. Peliajan perässä Italiaan siirtynyt Jović on tehnyt tammikuun loppuun mennessä Serie A:ssa vain kolme maalia. Jovićin peliaika on pienentynyt kauden mittaan.

AS:n saamien tietojen mukaan Turkin suurseura Galatasaray on halukas hankkimaan Jovićin Fiorentinasta. Galatasaray kaavailee Jovićista korvaajaa Haris Seferovićille, joka on siirtymässä La Liga -seura Celtaan. Turkissa talven siirtoikkuna sulkeutuu 8. helmikuuta, joten siirron ei ole tapahduttava tammikuun aikana.

Lehden mukaan Fiorentina on valmis luopumaan Jovićista, joka ei ole onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin.

25-vuotias Jović on yksi Real Madridin mittavan seurahistorian suurimmista flopeista. Real Madrid maksoi kärjestä 60 miljoonaa euroa Eintracht Frankfurtille kesällä 2019. 51 ottelussa syntyi lopulta kolme maalia, eikä Real Madrid edes pyytänyt Fiorentinalta siirtosummaa.