Bayern München jäi viikonloppuna 1-1 -tasapeliin RB Leipzigin kanssa Bundesliigassa.

Pistemenetyksen myötä Bayern johtaa nyt Bundesliigaa viiden pisteen erolla Eintracht Frankfurtiin ja Union Berliniin. Bayern isännöi Eintrachtia viikonloppuna Bundesliigan kärkikamppailussa.

Bayern sai kritiikkiä saksalaismedialta viime perjantain peliesityksestään. Ottelun jälkeen Bayernin Serge Gnabry matkusti Pariisiin seuraamaan useita muotinäytöksiä. Saksalaismedia ei liiemmin pitänyt Gnabryn tempusta ja kutsui pelaajaa muun muassa Gucci-Gnabryksi.

Bayernin päävalmentaja Julian Nagelsmann sai vastata sunnuntaisessa lehdistötilaisuudessaan kysymyksiin Gnabryn muotireissusta Pariisiin kesken tiiviin ottelurytmin. Bayern pelaa maanantaina FC Kölniä vastaan Bundesliigassa.

– Mielestäni pelaaja voi tehdä vapaa-ajallaan mitä ikinä haluaakaan. Normaalina työntekijänä en voi sanoa alaiselleni, että mene sunnuntaina aamukymmeneltä kirkkoon, syö kahdeltatoista ja ota päiväunet päiväkahdelta. Kaikkien on voitava organisoida oma vapaa-aikansa siten, että he ovat onnellisia. Se on tärkeää.

– Valmentajana minun on selitettävä syyt vapaapäivistä pomoilleni. Muun muassa miksi meillä oli sunnuntaina vapaapäivä, emmekä harjoitelleet tasapelin jälkeen ja niin edespäin, Nagelsmann muistutti.

27-vuotias Gnabry pelaa hienoa kautta Bundesliigassa. 16 ottelussa on syntynyt kahdeksan maalia ja viisi maalisyöttöä.