Cristiano Ronaldo pelasi torstaina ensimmäisen ottelunsa Saudi-Arabiassa.

Ronaldon uuden seuran Al Nassrin ja Al Hilalin parhaista pelaajista koottu joukkue kohtasi harjoitusottelussa PSG:n. PSG voitti vauhdikkaan harjoitusottelun lopulta 5-4.

Odotettu harjoitusottelu oli samalla todennäköisesti Ronaldon ja Leo Messin viimeinen kohtaaminen. Molemmat olivat odotetusti avauskokoonpanossa.

Ronaldo ja Messi onnistuivat molemmat maalinteossa. Ronaldo iski kaksi maalia avausjaksolla. Messi aloitti maalinteon kolmannella minuutilla. Ronaldo toi joukkueensa tasoihin puolen tunnin jälkeen rangaistuspotkusta. PSG-vahti Keylor Navas osui pallontavoittelutilanteessa Ronaldoa naamaan ja pallo vietiin pilkulle. Ronaldo iski pallon varmasti verkkoon. 1-1.

Marquinhos vei PSG:n uudelleen johtoon muutama minuutti ennen avausjakson loppua, mutta Ronaldo oli jälleen mies paikallaan ja tasoitti ottelun avausjakson lisäajalla. Neymar oli hetkeä aiemmin epäonnistunut rangaistuspotkussa.

PSG pelasi toisen jakson vajaalla, kun Juan Bernat sai punaisen kortin 39. minuutilla.

Niin ikään Al Nassriin huhuttu PSG-toppari Sergio Ramos iski pariisilaisten kolmannen täysosuman toisen jakson alussa. Ronaldo ja Messi otettiin vaihtoon tunnin jälkeen.

Kylian Mbappé ja Hugo Ekitiké jatkoivat PSG:n maali-iloittelua toisella jaksolla. Al-Nassrin ja Al-Hilalin tähdistöjoukkue pysyi perässä, sillä myös Jang Hyun-Soo ja Talisca onnistuivat maalinteossa.