Union Berlin on tiedottanut, että Espanjan maajoukkueesta tuttu keskikenttäpelaaja Isco ei siirrykään seuraan.

Vielä aiemmin tiistaina odotettiin, että Isco, 30, on siirtymässä 18 kuukauden sopimuksella Unioniin, mutta osapuolten välisissä neuvotteluissa on viime hetkellä sattunut jotain.

Espanjalaistaituri matkusti lehtitietojen mukaan maanantaina Berliiniin ja kävi tiistaina Unionin lääkärintarkastuksessa, mutta lähes varmana pidetty diili ei sittenkään toteudu.

– Olisimme mielellämme ottaneet Iscon, mutta meillä on rajamme. Ne ylitettiin tänään vastoin aiempaa sopimusta, minkä vuoksi siirtoa ei toteuteta, kommentoi Unionin urheilutoimenjohtaja Oliver Ruhnert.

Isco on tällä hetkellä vapaa pelaaja purettuaan viime kuussa sopimuksensa Sevillan kanssa. Aikoinaan hän oli yksi Espanjan lupaavimmista pelaajista. Isco siirtyi vuonna 2013 Málagasta Real Madridiin 30 miljoonan euron kaupassa ja saavuttikin Los Blancosissa lukuisia pokaaleja, mutta viimeisinä Madridin-vuosinaan hän oli enää rotaatiopelaaja.

Sevillaan Isco siirtyi viime kesänä, mutta hän esiintyi andalusialaisseurassa alle odotusten ja ajautui erimielisyyksiin urheilutoimenjohtaja Monchin kanssa.

1. FC Union Berlin

@fcunion
🗣 Oliver Ruhnert zum Isco-Transfer.