Al-Nassrin päävalmentaja Rudi Garcia on ottanut riskin mahdollisesta riidasta Cristiano Ronaldon kanssa vain muutama päivä sen jälkeen, kun Portugalin supertähden siirto saudiseuraan virallistettiin.

Ronaldo, 37, allekirjoitti pitkään puhuttaneen jättisopimuksensa Saudi-Arabian pääsarjaseuran kanssa uudenvuodenaattona.

Hänen uusi valmentajansa Garcia on kuitenkin leikkinyt tulella vitsaillessaan siitä, miten hän olisi suosinut Ronaldon suurimman kilpakumppanin Lionel Messin hankintaa.

– Ensinnäkin, halusin Messin. Yritin tuoda Messin suoraan Dohasta, entinen AS Roman luotsi sanoi kysyttäessä Ronaldon saapumisesta lehdistötilaisuudessa.

Jos alla oleva videoupotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

🗣️ Al Nassr coach, Rudi Garcia, asked about Ronaldo before the official announcement: "I wanted to bring Messi from Doha."

Ronaldo's new coach is a Messi fan 😭😭😭

Vaikka Garcia oli selvästi vitsikkäällä tuulella ja nauroi vastauksensa jälkeen, on täysin mahdollista, ettei Al-Nassrin uusi tähtihankinta repäisystä ilahtunut.

Ronaldon aika Manchester Unitedissa päättyi koviin syytöksiin siitä, miten hollantilaisvalmentaja Erik ten Hag olisi ”epäkunnioittanut” häntä, koska ei kuulunut tämän avainpelaajistoon.

Al-Nassr kohtaa seuraavassa ottelussaan Al-Ta’een 5. tammikuuta, mutta vielä ei ole varmaa, pääseekö Ronaldo tekemään debyyttinsä kyseisessä kamppailussa.

LUE LISÄÄ!