Enzo Fernándezin on määrä siirtyä seuraavien päivien aikana Benficasta Chelseaan.

Seurat neuvottelevat parhaillaan Fernándezin siirrosta. Keskikenttäpelaaja on jo päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta Chelsean kanssa, mutta seurat neuvottelevat edelleen siitä, miten monessa osassa Chelsea maksaa noin 127 miljoonan euron siirtosumman.

Fernández matkusti viime viikolla Lissabonista Argentiinaan viettämään uutta vuotta. Benfica ei liiemmin pitänyt siitä ja väitti Fernándezin matkustaneen kotiinsa ilman lupaa, mutta pelaaja sen sijaan kertoi saaneensa luvan Benfican puheenjohtaja Rui Costalta.

Portugalilaislehti O Jogon mukaan Fernández on valmis pakottamaan siirtonsa Chelseaan läpi. Tuore maailmanmestari on palannut Lissaboniin, mutta ei halua pelata perjantaisessa Benfican ja Portimonensen välisessä sarjaottelussa.

Fernández ja Costa tapaavat toisensa todennäköisesti vielä tiistain aikana. Fernández on palannut Benfican harjoituksiin ja odottaa seurojen pääsevän yhteisymmärrykseen siirtosummasta. Chelsea haluaa maksaa siirtosumman kolmessa eri osassa, mutta se ei toistaiseksi tyydytä Benficaa.

21-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi viime kesänä 12 miljoonalla eurolla River Platesta Benficaan. River Plate saa 25 prosenttia Fernándezin seuraavasta siirtosummasta, joten seura saisi peräti yli 30 miljoonaa euroa, jos Fernández siirtyy yli 120 miljoonalla eurolla Chelseaan.