Zlatan Ibrahimović kävi polvileikkauksessa viime toukokuussa.

Ibrahimović voitti AC Milanin kanssa Serie A:n mestaruuden ja käväisi muutamaa päivää myöhemmin polvileikkauksessa. Ibrahimović pelasi koko viime kauden jälkimmäisen puolikkaan rikkonaisen polven kanssa.

AC Milan allekirjoitti 41-vuotiaan konkarin kanssa kuluvan kauden mittaisen jatkosopimuksen, vaikka seura tiesi, ettei Ibrahimović palaa pelikentille ennen vuodenvaihdetta.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Ibrahimovićin paluu lähestyy kovaa vauhtia. Ibrahimović on asettanut tavoitteekseen pelata Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Tottenhamia vastaan 14. helmikuuta. Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan Lontoossa 8. maaliskuuta.

Viime kaudella Ibrahimović iski Serie A:ssa noin 1000 peliminuutissa komeat kahdeksan maalia.

AC Milan näyttää tarvitsevan Ibrahimovićin läsnäoloa kentällä ja varsinkin pukukopissa, sillä joukkue on aloittanut kuluvan vuoden huonosti. Tiistaina se hävisi Roomassa Laziolle tylysti 0-4, ja viime viikolla Internazionale voitti Supercoppassa AC Milanin 3-0. Lisäksi AC Milan on jäänyt vuodenvaihteen jälkeen kahdesti tasapeliin Serie A:ssa. Sarjakärki Napoli on karannut 12 pisteen päähän.