Ranskan suurseura Marseille on rikkomassa siirtosummaennätyksensä.

RMC:n saamien tietojen mukaan Marseille ja Braga ovat päässeet yhteisymmärrykseen Vitinhan siirrosta. Vitinha matkustaa parhaillaan Marseilleen. Marseille maksaa Vitinhasta 30 miljoonaa euroa. Pelaaja allekirjoittaa Marseillen kanssa viiden ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen.

Vitinhasta tulee siten seurahistorian kallein hankinta. Vitinhan tuleva joukkuetoveri Dimitri Payet on pitänyt ennätystä hallussaan noin kuuden vuoden ajan palattuaan West Hamista Marseilleen 29 miljoonalla eurolla tammikuussa 2017.

22-vuotias kärki on iskenyt kuluvalla kaudella 13 maalia Bragan paidassa, joista neljä syntyi Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Hyökkääjä ei ole toistaiseksi debytoinut Portugalin A-maajoukkueessa.

Tiettävästi myös muutama valioliigaseura oli Vitinhan kintereillä, mutta pelaaja päätyi lopulta Marseilleen.

Marseille on parhaillaan kolmantena Ranskan pääsarjassa.

RMC Sport

@RMCsport
🔴 Info RMC Sport : L'OM est en train de retourner la situation pour Vitinha. Marseille a la préférence du joueur et les négociations sont bien avancées. Pablo Longoria est en train d'affiner la proposition pour se rapprocher des 30 millions d'euros.

rmcsport.bfmtv.com/football/trans…