Sébastien Haller siirtyi viime kesänä Ajaxista Borussia Dortmundiin noin 31 miljoonalla eurolla.

Hallerilla todettiin harjoituskaudella kivessyöpä, eikä hän ehtinyt pelaamaan ainuttakaan virallista ottelua uudessa seurassaan ennen diagnoosia. Haller oli koko syyskauden sivussa pelikentiltä syöpähoitojen vuoksi.

Joulukuussa saksalaismediassa kerrottiin Hallerin palaavan Dortmundin joukkueharjoituksiin vuodenvaihteessa. Dortmund ei halunnut kuitenkaan asettaa minkäänlaista tarkkaa paluuaikataulua Hallerille tai painostaa kärkeä pelaamaan ennen kuin itse tunsi olevansa valmis palaamaan pelikentille.

Dortmund kohtasi sunnuntaina Fredrik Jensenin Augsburgin Bundesliigassa. Haller otettiin kentälle tunnin kohdalla, ja hyökkääjä pääsi siten debytoimaan uudessa seurassaan. Dortmund voitti vaiherikkaan ottelun lopulta 4-3 ja nousi kuudenneksi Bundesliigassa. Jensen otettiin kentälle niin ikään tunnin kohdalla.

28-vuotias Haller teki viime kaudella hurjaa jälkeä Ajaxissa ja iski peräti 34 maalia, joista 11 syntyi Mestarien liigassa.