Cristiano Ronaldon uusi seura Al-Nassr yrittää tuoda kaksi tähtihyökkääjän entistä joukkuekaveria Saudi-Arabiaan, kertoo Marca.

Al-Nassr on kiinnostunut keskikenttäpelaaja Luka Modrićista, 37, ja toppari Sergio Ramosista, 36, joiden kanssa Ronaldo, 38, pelasi vuosia Real Madridissa. Ainoastaan Karim Benzema ja Pepe ovat pelanneet Ronaldon kanssa useammin kuin Ramos.

Madridia yhä edustavan Modrićin ja PSG:ssä pelaavan Ramosin sopimukset ovat päättymässä ensi kesänä, jolloin he ovat vapaita vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, elleivät he solmi uusia diilejä seurojensa kanssa.

Ronaldo siirtyi Al-Nassriin vuodenvaihteessa purettuaan sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa. Hän on pelannut uudessa seurassaan viisi ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen kaksi. Portugalilaistähti myös toimii Al-Nassrin kapteenina.