Argentiina voitti maailmanmestaruuden joulukuussa Qatarissa.

Ángel Di Marían kisat olivat rikkonaiset loukkaantumisen vuoksi, mutta konkari parsittiin kasaan finaalia varten. Di María iski finaalissa maalin ja syötti toisen.

35-vuotias Di María debytoi Argentiinan A-maajoukkueessa vuonna 2008. Sittemmin A-maaotteluita on kertynyt jo 129 kappaletta. Maailmanmestaruuden lisäksi Di María voitti Copa Américan mestaruuden kesällä 2021.

ESPN haastatteli Di Maríaa ja tiedusteli, aikooko konkari pelata vielä vuoden 2026 MM-lopputurnauksessa.

– Ei, en pelaa enää seuraavissa MM-kisoissa. Unelmoin pääseväni mukaan seuraavaan Copa Américaan ja pysyä nykyisellä tasollani. Se olisi tärkeää minulle. Haluaisin olla mukana Copa Américassa ja teen kaikkeni sen eteen. Sen sijaan Leo Messin on oltava mukana seuraavissa MM-kisoissa. Messi on historian paras pelaaja. Minäkin olen Di María, mutta ei meitä voi verrata.

ESPN kysyi Di Maríalta, kuka on historian paras pelaaja. Di María pitää Messiä parhaana, vaikka muisti mainita Diego Maradonan.

– Minulle Messi on historian paras jalkapalloilija. Diego on Diego, ja on sitä ikuisesti. Minun on nostettava Diegolle hattua. Diego tuki minua vaikeimmilla hetkillä ja hän on minulle kaikki kaikessa, mutta sen perusteella mitä olen nähnyt, on Messi historian paras pelaaja.