Dušan Vlahović jättänee Juventuksen kesällä.

Taloudellisten ongelmien kanssa painiva Juventus joutuu myymään ykköskärkensä varsinkin, jos seura ei etene ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Se tietäisi Juventukselle merkittävää taloudellista takaiskua, joka johtaisi avainpelaajien myyntiin.

Juventus on Serie A:ssa parhaillaan seitsemäntenä. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on 12 pisteen päässä.

Juventus on lisäksi mukana Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Turnauksen voittaja pääsee ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Juventus päätyi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausosassa Nantesin kanssa 1-1 -tasapeliin Torinossa.

AS:n saamien tietojen mukaan Juventus neuvotteli nimeltä mainitsemattoman valioliigaseuran kanssa tammikuun siirtoikkunassa Vlahovićin siirrosta. 23-vuotiaalle kärjelle on asetettu noin 100-120 miljoonan euron hintalappu. Valioliigaseura oli valmis maksamaan pyydetyn summan, mutta lopulta Vlahovićin agentti perui kaupat.

Lehden mukaan Real Madrid tiedostaa Juventuksen vaikean taloudellisen tilanteen ja sen, että Vlahović on hyvin todennäköisesti kauppatavaraa kuluvan kauden jälkeen. Real Madrid on osoittanut kiinnostuksensa Vlahovićiin.

Real Madridin seurajohto miettii parhaillaan, mitä sen pitäisi tehdä hyökkääjätilanteen suhteen. 35-vuotias Karim Benzema ei ole toistaiseksi allekirjoittanut jatkosopimusta, vaikka sen pitäisi ollakin vain ajan kysymys. Seurajohdon mukaan Real Madrid tarvitsee todennäköisesti hyökkääjän kesällä, ja siinä vaiheessa suurin mielenkiinto kohdistuu Vlahovićiin.

Juventus hankki Vlahovićin vuosi sitten Fiorentinasta noin 81 miljoonalla eurolla.