Thierry Henry on parhaillaan työttömänä.

Henry työskenteli Roberto Martínezin apuvalmentajana Belgian A-maajoukkueessa.

Martínez jätti pestin joulukuun alussa, kun Belgian MM-kisaurakka päättyi jo lohkovaiheeseen. Belgian jalkapalloliitto palkkasi hiljattain Domenico Tedescon A-maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi, ja vahvisti samalla, ettei Henry jatka maajoukkueen apuvalmentajana.

Henry toimii Mestarien liigassa CBS Sportsin jalkapalloasiantuntijana. Henryltä kysyttiin, olisiko hän valmis valmentamaan Yhdysvaltain A-maajoukkuetta. Yhdysvallat etsivät parhaillaan uutta päävalmentajaa A-maajoukkueelleen.

– Tunnenko maajoukkueen pelaajat? Tunnen. Tunnenko MLS:n? Tunnen. Haluanko olla minkä tahansa tasoisen maajoukkueen valmentaja? Kyllä, tietenkin haluaisin. Mikä on jalkapalloliiton filosofia? Mitä he haluavat olla? Kun kysyt tuon kysymyksen, lopulta löydät hakemasi vastaukset. Se, että järjestät MM-kisat, ei tarkoita sinun etenevän automaattisesti pitkälle turnauksessa. Olemme nähneet sen jo.

Yhdysvallat, Meksiko ja Kanada isännöivät MM-lopputurnausta vuonna 2026.