Cremonese nousi kuluvaksi kaudeksi Serie A:han.

Edelliset viisi kautta sujuivat Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Serie B:ssä. Ennen tätä kautta Cremonese pelasi edellisen kerran Serie A:ssa kaudella 1995-96.

Cremonesen kausi on ollut odotetun vaikea. Seura ei ollut voittanut helmikuun loppuun mennessä ainuttakaan ottelua Serie A:ssa ja oli sarjataulukossa viimeisenä.

Tiistai-iltana Cremonese isännöi AS Romaa Serie A:ssa ja nappasi sarjakauden avausvoittonsa maalein 2-1. AS Roman päävalmentaja José Mourinho sai punaisen kortin protestoinnista toisen jakson alussa. AS Roma menetti mahdollisuuden nousta toiseksi Serie A:ssa ja päättää tämän kierroksen viidenneltä sijalta.

Cremonese on kiusannut Mourinhon AS Romaa aiemminkin tällä kaudella. Helmikuun alussa Cremonese pudotti AS Roman Coppasta voitettuaan Mourinhon miehistön Roomassa niin ikään 2-1. Cremonese on edennyt sensaatiomaisesti Coppan välieriin, jossa se kohtaa Fiorentinan. Aiemmin se onnistui pudottamaan Napolin Coppasta.

U.S. Cremonese

@USCremonese
🔚⌛ FULL TIME ⌛🔚

UNA LIBERAZIONE STRAMERITATA: ECCOLA LA PRIMA VITTORIA! 🔥🔥🔥🔥

#CremoneseRoma 2️⃣-1️⃣

#SolAmAi #ForzaGrigiorossi #DaiCremo #SerieATIM 🔘🔴