Leo Messi siirtyi vapaana agenttina PSG:hen elokuussa 2021.

Barcelona ei kyennyt rekisteröimään Messiä joukkueeseensa surkean taloustilanteensa vuoksi, joten uusi sopimus jäi lopulta tekemättä, vaikka Messi oli tuolloin matkustanut Barcelonaan allekirjoittaakseen jatkosopimuksen.

Barcelonan seurajohto ilmoitti viime hetkellä Messille, ettei jatkosopimuksen tekeminen ole sittenkään mahdollista.

Katalonialaismedian mukaan Messin ja Barcelonan puheenjohtaja Joan Laportan välit ovat huonot. Messi tuntee olonsa petetyksi, sillä Laportan uskotaan tienneen seuran taloudelliset realiteetit pitkään ennen kuin Messille ilmoitettiin jatkosopimuksen mahdottomuudesta.

Messin Matías-veli latasi suorat sanat Laportalle Twitchissä. Matías Messin mukaan Leo Messi ei ole palaamassa Barcelonaan, mutta jos paluu teoriassa tapahtuisi, pitäisi Laportalle antaa aluksi potkut.

– Emme aio palata Barcelonaan. Ja jos palaisimme, tekisimme heti melkoisen suursiivouksen. Muun muassa antaisimme potkut Joan Laportalta. Hän on epäkiitollinen kaiken sen suhteen, mitä Messi antoi Barcelonalle.

Messin on määrä allekirjoittaa pian jatkosopimus PSG:n kanssa.