João Félix siirtyi tammikuussa Atléticosta lainalle Chelseaan. 

Kyseessä on kevätkauden mittainen laina, eikä siinä ole mukana osto-optiota. Chelsea maksoi lainasta noin 11 miljoonaa euroa, ja lisäksi otti Félixin palkan kokonaisuudessaan kontolleen.

Félix sai ensimmäisessä Chelsea-ottelussaan suoran punaisen kortin ja kolmen ottelun pelikiellon. Pelikielto päättyi viime viikolla ja hyökkääjä on esiintynyt positiivisesti kahdessa pelaamassaan ottelussa

Marcan saamien tietojen mukaan Chelsea haluaa hankkia Félixin itselleen kesällä. 

Lehden mukaan Chelsea haluaa tarjota pelaajiaan Atléticolle, jotta Félixin siirtosumma ei olisi niin suuri. Atlético vaatii tiettävästi Félixistä sadan miljoonan euron siirtosummaa. Marca kertoo Chelsean tarjonneen muun muassa Mason Mountia Atléticolle. Atléticon seurajohto haluaa sen sijaan vain rahaa Félixistä.

Félix haluaisi jäädä pysyvästi Chelseaan. Atlético tiedostaa Félixin herättävän kiinnostusta myös muissa suurseuroissa, jos hän pelaa mallikkaan kevätkauden Chelseassa. Atléticon tavoite on saada Félixistä mahdollisimman suuri siirtosumma, eikä se suostu Chelsean tarjouksiin, jotka sisältävät pelaajia.