FIFA:n The Best -palkintogaala järjestetään maanantai-iltana Pariisissa. FIFA valitsee gaalassa muun muassa vuoden parhaan jalkapalloilijan ja valmentajan.

Marcan saamien tietojen mukaan Real Madrid boikotoi maanantaista gaalaa ja lähetti paikan päälle vain seuran kansainvälisistä suhteista vastaavan Emiliano Butragueñon.

Puheenjohtaja Florentino Pérez, päävalmentaja Carlo Ancelotti ja joukkueen pelaajat eivät matkustaneet Pariisiin, vaikka muun muassa Thibaut Courtois’n, Karim Benzeman ja Luka Modricin on määrä olla nimettyinä vuoden joukkueeseen. Ancelotti on ehdolla vuoden parhaaksi valmentajaksi, mutta jäi siitä huolimatta kotiin.

Lehden mukaan Real Madrid tiedostaa, ettei joukkueen pelaajat voita henkilökohtaisia palkintoja. Seura on hyvin pettynyt siihen, ettei Vinícius ole ehdolla vuoden joukkueeseen. Ammattilaisjalkapalloilijoiden muodostama FIFPro äänesti 26 ehdokasta vuoden joukkueeseen, mutta brasilialaistähti jäi ulos ehdokaslistasta.

Marca kertoo Leo Messin voittavan vuoden parhaalle jalkapalloilijalle jaettavan The Best -palkinnon. Messin lisäksi Benzema ja Kylian Mbappé ovat ehdolla palkinnon voittajaksi.