Gabonilaishyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang on ehtinyt viimeisen vuosikymmenen aikana pelaamaan Serie A:ssa, Ligue 1:ssa, Bundesliigassa, Valioliigassa ja La Ligassa. Nykyseuraansa Chelseaan hän siirtyi viime syykuussa, vietettyään Arsenal-vuosiaan seuranneen seitsemän kuukauden jakson välillä Barcelonassa.

Ura on seisahtunut Bluesissa sellaisella kertaheitolla, ettei olisi ihme vaikka sopimus päädyttäisiin pelaajia joka suunnalta rohmuavan seuran kanssa päättämään jo ennen aikojaan. Virallisesti se on voimassa taloudellisista syistä jopa kesään 2024. Tällä kaudella minuutteja Valioliigassa on kuitenkin kertynyt vasta 431. Chelsean Mestarien liiga -ryhmästä 33-vuotias jätettiin kokonaan ulos.

RMC uutisoi, että hyökkääjän uralle saattaisi kuitenkin vielä löytyä yksi iso sarja, Yhdysvaltojen MLS. Siellä Los Angeles FC:n kerrotaan olevan kiinnostuneita ex-maalitykin kiinnittämisestä. Seuraa edustavat muiden muassa topparilegenda Giorgio Chiellini, sekä Aubameyangia pari vuotta pidempään urallaan Arsenalin kirjoilla ollut Carlos Vela. Meksikolainen toimii LAFC:n kapteenina.