Argentiinan jalkapalloliitto tiedotti maanataina tehneensä jatkosopimuksen A-maajoukkueluotsi Lionel Scalonin kanssa.

Scaloni allekirjoitti jalkapalloliiton kanssa kesään 2026 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Scalonin sopimus kestää siten seuraavaan MM-lopputurnaukseen saakka.

44-vuotias Scaloni on valmentanut Argentiinan A-maajoukkuetta neljän ja puolen vuoden ajan. Scaloni johdatti Argentiinan Copa Américan mestaruuteen kesällä 2021 ja luotsasi joukkueensa maailmanmestariksi joulukuussa Qatarissa.

Argentiinalaismedia uutisoi vuodenvaihteessa liiton puheenjohtajan Claudio Tapían ja Scalonin välisistä erimielisyyksistä, jotka olivat johtaa siihen, ettei jatkosopimusta syntyisi, mutta lopulta osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta.

🇦🇷 Selección Argentina ⭐⭐⭐

@Argentina
CONFIRMADO: Hay @lioscaloni para rato 😉

¡Seguimos! 💪🇦🇷

#ScalonetaModoOn #TodosJuntos