Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Joshua Kimmich sanoo, että Julian Nagelsmann ei menettänyt joukkueen luottamusta ennen kuin hänet siirrettiin sivuun päävalmentajan tehtävästä.

Münchenin suurseura vahvisti tällä viikolla, että Thomas Tuchel korvaa Nagelsmannin välittömästi Bayernin peräsimessä.

Monelle Nagelsmannin lähtöpassit tulivat yllätyksenä, sillä vaikka Bayern ei olekaan ollut tällä kaudella parhaimmillaan, mistään tulosfarssista ei voi puhua.

Bayern on Bundesliigassa pisteen päässä sarjakärjestä, ja Mestarien liigassa sekä Saksan Cupissa se on edennyt puolivälierävaiheeseen.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
Julian Nagelsmann’s record as Bayern coach:

84 games: 60 W, 14 D, 10 L
71.4% win percentage
1 Bundesliga title
2 German Super Cups
8/8 wins in UCL this season

😳

Joidenkin lehtitietojen mukaan Nagelsmann ei ollut enää loppua kohden pelaajien suosiossa, mutta Kimmichin mukaan moista ei ollut havaittavissa.

– Ei, en sanoisi niin. Syynä on se, että emme voittaneet tarpeeksi pelejä emmekä menestyneet tarpeeksi. Olemme edelleen mukana kaikissa kilpailuissa, mutta emme suoriutuneet kovin hyvin, varsinkaan Bundesliigassa, kommentoi Kimmich TZ:lle.

– Me voitimme kymmenestä viimeisestä pelistämme vain viisi, mutta en voi sanoa, että hän menetti joukkueen luottamuksen.

– Olen käynyt läpi muutaman valmentajanvaihdoksen, eikä sisäisesti mikään viitannut siihen, että hän olisi menettänyt joukkueen luottamuksen tai että pelaajat olisivat tyytymättömiä. Me kaikki olimme yllättyneitä.

Myös Kimmichin joukkuekaveri Leon Goretzka sanoi, että hänellä ei ollut ongelmia Nagelsmannin kanssa.

– Henkilökohtaisesti minulla ei ollut mitään erimielisyyksiä Julianin kanssa, mutta en tiedä, miten se oli muiden pelaajien kanssa, sanoi Goretzka ZDF:n haastattelussa.

– Meidän on luotettava siihen, että vastuuhenkilöt tekevät sen, mikä on parhaaksi seuralle. Näin se on jalkapallossa, meidän on käsiteltävä asiaa ammattimaisesti. Mutta ei ole mitään väärää olla rehellinen ja tunteellinen ajoittain.