Thomas Tuchel sai potkut syyskuun alussa Chelseasta.

Chelsean kausi alkoi huonosti ja uusi seurajohto päätti purkaa Tuchelin työsopimuksen. Tuchel ehti valmentaa Chelseaa reilun puolentoista vuoden ajan. Tuchel etsii parhaillaan uutta työnantajaa.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan AS Roma pitää Tuchelia hyvin potentiaalisena vaihtoehtona uudeksi päävalmentajakseen, jos joukkueen nykyinen luotsi José Mourinho jättää seuran kuluvan kauden jälkeen.

Mourinhon nykyinen sopimus AS Roman kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, mutta Mourinho on antanut ymmärtää, ettei hänen tulevaisuutensa seurassa ole suinkaan varmaa. Mourinho on todennut julkisuudessa puhuvansa suunsa puhtaaksi kuluvan kauden jälkeen. AS Roman seurajohdosta on sittemmin sanottu Mourinhon valmentavan joukkuetta vielä ensi kaudella, mutta Mourinho ei vahvistanut väitettä.

Ranskalaismedian mukaan myös PSG on kiinnostunut palkkaamaan Tuchelin uudeksi päävalmentajakseen, jos Christophe Galtier poistuu seurasta kesällä.