Victor Osimhen pelaa loistavaa kautta Napolin riveissä.

Osimhen johtaa Serie A:n maalipörssiä 21 täysosumallaan ja on johdattamassa joukkueensa Serie A:n mestariksi. Napoli johtaa Serie A:ta 19 pisteen erolla Lazioon ja mestaruus varmistunee lähiviikkoina.

Osimhen on pelannut noin puolentoista vuoden ajan maski naamallaan.

Osimhenin kasvoissa todettiin useita murtumia joulukuussa 2021, kun hän loukkaantui sarjaottelussa. Osimhen joutui pitämään maskia muutaman kuukauden ajan kasvoillaan. Osimhen äityi todelliseen huippumaalintekovireeseen maski naamallaan ja päätti pitää sitä jatkossakin, vaikkei olisi enää tarvinnut sitä terveydellisistä syistä.

Osimhen on kuitenkin kadottanut hyvän onnen maskinsa. Osimhen oli Nigerian A-maajoukkueen mukana maaliskuun maaottelutauolla. Maski hävisi Nigeriassa.

Napolissa oltiin jo valmiita teettämään Osimhenille uusi maski, mutta kärki sai huonoja uutisia vain muutama päivä onnen maskin katoamisen jälkeen. Osimhen sai nimittäin lihasvamman ja on Napoli-pomo Aurelio De Laurentiisin mukaan noin kaksi viikkoa sivussa pelikentiltä.

Osimhenin pitäisi palata pelikentille Mestarien liigan puolivälieriin mennessä. Napoli kohtaa puolivälierissä AC Milanin.

Lähde: MARCA