Leo Messi on pian vapaa agentti.

Messin sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

PSG on tehnyt Messille yksivuotisen jatkosopimustarjouksen, mutta osapuolet eivät ole toistaiseksi päässeet yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta.

Ranskalaismedian mukaan PSG ei ole lähtökohtaisesti järin tyytyväinen Messin suuriin palkkavaatimuksiin, jotka ovat muuttuneet maailmanmestaruuden jälkeen. Jatkosopimus syntyy vain niillä sopimusehdoilla, jotka Messille esitettiin jo syyskaudella.

L’Équipen mukaan MLS-seura Inter Miami on tosissaan Messin kintereillä ja haluaa hänet vapaana agenttina riveihinsä tänä kesänä.

Messin ykkösvaihtoehto on jäädä vielä vuodeksi Euroopan kentille. Inter Miami tiedostaa Messin toiveen, mutta tekee silti kaikkensa suostutellakseen Messin siirtymään jo muutaman kuukauden päästä MLS:ään. Lehden mukaan Messi on kiinnostunut pelaamaan MLS:ssä, mutta vasta uransa loppuhetkillä. Vielä ei ole tiedossa, onko Messi valmis poistumaan Euroopan kentiltä jo kuluvan kauden jälkeen.

Huuhkajien Robert Taylor pelaa Inter Miamissa.

L’Équipen mukaan PSG:n jatkosopimustarjous on tällä hetkellä ainoa konkreettinen tarjous Messin pöydällä. Muun muassa paluu Barcelonaan on hyvin epätodennäköistä ja käytännössä mahdotonta.