Sergio Ramos on pian vapaa agentti.

Torstaina 37 vuotta täyttäneen Ramosin sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Ramosin edustajat ovat neuvotelleet muutaman kuukauden ajan PSG:n seurajohdon kanssa jatkosopimuksesta, mutta yhteisymmärrystä ei ole toistaiseksi syntynyt. Ranskalaismedian mukaan kumpikin osapuoli haluaisi alustavasti allekirjoittaa uuden sopimuksen.

L’Équipen saamien tietojen mukaan saudiarabialaisseura Al Hilal on tehnyt Ramosille suorastaan valtavan sopimustarjouksen. Al Hilal tarjoaa Ramosille 30 miljoonan euron nettovuosipalkkaa.

Ramos ei ole toistaiseksi tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan. Al Hilalin tarjoama palkka on merkittävästi suurempi kuin Ramosin nykyiset tienestit Pariisissa. Ramos tienaa PSG:ssä noin neljä kertaa vähemmän.

Ramosin entinen joukkuetoveri Cristiano Ronaldo siirtyi vuodenvaiheessa vapaana agenttina Al Nassriin. Al Nassr maksaa Ronaldolle tiettävästi noin 200 miljoonaa euroa vuodessa, kun mukaan lasketaan kaikki siirron myötä syntyneet yhteistyösopimukset.