Sergio Ramosin nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Ramos on esiintynyt tällä kaudella edukseen Pariisissa. Ramos on noussut hyvin vaikean viime kauden jälkeen joukkueen ehdottomien luottopelaajien joukkoon. 

Marcan mukaan PSG on tehnyt topparilleen jatkosopimustarjouksen. Tarjous ei ole yhtä rahakas kuin Ramosin nykyinen sopimus. Ramos on tienannut kahden vuoden ajan noin kymmenen miljoonan euron nettovuosipalkkaa.

Lehden mukaan Ramos on alustavasti halukas jäämään PSG:hen ja siten solmimaan uuden sopimuksen.

PSG:n seurajohto arvostaa Ramosia ja haluaa pitää konkarin riveissään, vaikka seurajohto on jo päässyt yhteisymmärrykseen Ramosin pelipaikalla pelaavan Milan Skriniarin kanssa sopimuksesta. Skriniar siirtyy vapaana agenttina PSG:hen, kun hänen sopimuksensa Internazionalen kanssa päättyy kesällä. PSG haluaisi Ramosin ja Skriniarin olevan osa joukkueen puolustuslinjaa ensi kaudella.

Maaliskuun lopussa 37 vuotta täyttävä Ramos nousi hiljattain otsikoihin, kun hän paljasti sosiaalisessa mediassa lopettaneensa maajoukkueuransa, koska maajoukkueluotsi Luis de la Fuente oli soittanut hänelle ja ilmoittanut, ettei ottaisi Ramosia joukkueeseensa.

Ramos pelasi edellisen kerran maajoukkueessa noin kaksi vuotta sitten.