AC Milan ja Internazionale ovat edelleen mukana Mestarien liigassa. 

Kummatkin etenivät kilpailun puolivälierävaiheeseen. AC Milan pudotti neljännesvälierissä Tottenhamin ja Inter kaatoi Porton. Seurat saavat tietää perjantaina vastustajansa puolivälierissä, kun arvonta suoritetaan Sveitsissä.

Italiassa on puhuttu mahdollisesta Milanon derbystä, eli Derby della Madonninasta puolivälierissä. Italialaislehdistö haastatteli AC Milanin ja Interin seurajohtoja ja tiedusteli mielipidettä teoreettisesta derbystä Mestarien liigan puolivälierissä.

Interin toimitusjohtaja Beppe Marotta toivoo seurojen iskevän yhteen vasta kilpailun finaalissa. Finaali pelataan kesäkuussa Istanbulissa.

– Se olisi upeaa ja tunteikasta. Koko maailma puhuisi siitä. Se saisi maailmanlaajuista huomiota, eikä Milanossa puhuttaisi mistään muusta, mutta vielä parempi skenaario olisi se, jos pelaisimme derbyn Istanbulin finaalissa, Marotta vakuutti.

AC Milanin puheenjohtaja Paolo Scaroni muistuttaa, että uuden stadionin tarve kasvaa entisestään, jos seurat iskevät yhteen Mestarien liigassa. Kaksikon nykyinen kotistadion San Siro on jo aikansa elänyt ja kummatkin seurat suunnittelevat parhaillaan muuttoa uudelle stadionille, jonka rakennustyöt pitäisi teoriassa aloittaa lähivuosina.

– Euroderby olisi ehdottomasti maailmanlaajuisesti kiinnostava tapahtuma. Se merkitsisi paljon Milanon kaupungille. Mutta se samalla varmistaisi akuutin tarpeen uudelle stadionille.