Paris Saint-Germainin laitapuolustaja Achraf Hakimi on kutsuttu Marokon A-maajoukkueeseen, vaikka hän on parhaillaan raiskaustutkinnan kohteena.

Syyttäjät ilmoittivat toissa viikolla aloittaneensa virallisen tutkinnan raiskauksesta, jonka väitetään tapahtuneen Hakimin, 24, kotona 25. helmikuuta.

Nuori nainen oli kertonut poliisiasemalla, että Hakimi oli raiskannut hänet. Hän ei halunnut nostaa oikeusjuttua Marokon maajoukkuepuolustajaa vastaan, mutta syyttäjä päätti ottaa tapauksen tutkintaan sen vakavuuden vuoksi.

Tutkinnan aloittaminen ei välttämättä tarkoita, että tapaus etenee oikeuteen.

Pelaajan asianajaja Fanny Colin on sanonut, että Hakimi ”kiistää jyrkästi kaikki häntä vastaan esitetyt syytökset” ja että hän joutui ”yritetyn kiristyksen” uhriksi.

Marokon päävalmentaja Walid Regragui sanoi lehdistötilaisuudessaan, että koko maa on puolustajan tukena.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Izem Anass

@Izemanass
🇲🇦🎙️| Walid Regragui :

Jusqu’à preuve du contraire , pour nous est tous les Marocains , on n’est derrière Achraf Hakimi.

– Me ja kaikki marokkolaiset olemme Achrafin takana. Hän on syytön, kunnes toisin todistetaan, sanoi Regragui AP:n mukaan.

– Puhun Achrafin kanssa usein, kuten monien muidenkin pelaajien kanssa. Hän on rauhallinen, se on tärkeintä. Hän on vahva kentällä ja sen ulkopuolella.

– Meidän on ajateltava jalkapalloa ensin. Hänellä on ihmisiä, jotka huolehtivat hänen asioistaan hänen puolestaan.

Hakimi on pelannut myös PSG:ssä yhden ottelun alustavan syytteeseenpanon jälkeen.

Marokko isännöi Brasiliaa Tangerissa 25. maaliskuuta ja kohtaa kolme päivää myöhemmin Perun Madridissa. Hakimi on pelannut A-maajoukkuetasolla 61 ottelua.