Newell’s Old Boysin päävalmentaja Gabriel Heinze uskoo, että viimeaikaiset tapahtumat tekevät Lionel Messin paluun seuraan entistä epätodennäköisemmäksi.

Paris Saint-Germainia edustavan Messin, 35, tulevaisuus on hämärän peitossa, sillä hänen diilinsä PSG:n kanssa on päättymässä ensi kesänä, vaikka jatkosopimuksella on spekuloitu jo kuukausia.

Joissain huhuissa Messiä on viety myös Newell’s Old Boysiin, jota hän edusti lapsena ennen kuin siirtyi Barcelonaan, jossa hän nousi lopulta seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi.

Heinze epäilee kuitenkin, että Messiä tai muitakaan argentiinalaistähtiä ei kiinnosta palata pelaamaan Rosarioon tai kotimaahansa, jos he uskovat sen olevan riski itselleen tai perheelleen.

Varhain torstaiaamuna aseistetut miehet jättivät uhkaavan viestin Messille hyökättyään hänen vaimonsa Antonela Roccuzzon perheen omistamaan supermarkettiin.

Kaksi moottoripyörällä liikkunutta henkilöä ampui 14 laukausta Rosarion Lavallen kaupunginosassa sijaitsevan Unico-ruokakaupan ikkunoita ja etuovea kohti.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Diario Olé

@DiarioOle
⚫️ ASÍ QUEDÓ EL LOCAL BALEADO DE LA FAMILIA DE ANTONELA

Durante la madrugada de este jueves, el portón del supermercado "Único", ubicado en Lavalle al 2500, Rosario, recibió 14 disparos

El local es administrado por uno de los primos de la mujer de Messi

📽️ @ConclusionRos

Kukaan ei loukkaantunut hyökkäyksessä, eikä vielä ole selvillä, miksi hyökkääjät ottivat kyseisen supermarketin kohteekseen.

Paikallinen poliisi kertoi, että asemiehet jättivät pahvinpalaan kirjoitetun uhkaavan viestin, jossa luki: ”Messi, me odotamme sinua. Javkin on huumekauppias. Hän ei aio huolehtia sinusta.” Pablo Javkin on Rosarion pormestari.

Messin kanssa Argentiinan paidassa pelannut Heinze uskoo, että hänen entinen maajoukkuekaverinsa ei ole tällä hetkellä erityisen innoissaan ajatuksesta palata kotiin.

– Tietenkin tämä ajaa Leon ja kaikki muutkin pois, sanoi Heinze TUDN:n mukaan.

– Puhumme tästä, koska hän on Leo, mutta on myös monia muita [pelaajia], jotka haluaisivat palata Argentiinaan.