Zlatan Ibrahimovićin nykyinen sopimus AC Milanin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät ole toistaiseksi allekirjoittaneet uutta jatkosopimusta.

Ibrahimović palasi hiljattain pelikentille noin yhdeksän kuukauden tauon jälkeen. Ibrahimović käväisi viime toukokuussa polvileikkauksessa sen jälkeen, kun AC Milan kruunattiin Serie A:n mestariksi. Ibrahimović oli koko syyskauden sivussa kentiltä ja palasi joukkueen vahvuuteen noin kuukausi sitten.

TuttoMercatoWebin saamien tietojen mukaan AC Milan on tehnyt konkarikärjelleen sopimustarjouksen. AC Milan tarjoaa Ibrahimovićille ensi kauden mittaista jatkosopimusta samoilla sopimusehdoilla. Ibrahimović tienaa AC Milanissa parhaillaan noin 1,5 miljoonaa euroa nettona vuodessa.

Ibrahimović on todennut julkisuudessa haluavansa jatkaa pelaajauraansa vielä muutaman vuoden ajan.

41-vuotias Ibrahimović oli Ruotsin A-maajoukkueen mukana maaliskuun maaottelutauolla ja pelasi EM-karsintojen Belgia-ottelussa reilun vartin.

AC Milan on parhaillaan Serie A:ssa neljäntenä. Se kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä Napolin.