PSG on muuttamassa strategiaansa joukkueen rakentamisen suhteen, kertoo AS.

AS:n mukaan PSG:n seurajohdon tavoite on tästä lähtien hankkia joukkueeseen pitkälti vain ranskalaisia pelaajia. PSG on viime vuosina vahvistanut joukkuettaan lukuisilla ulkomaalaisilla tähtipelaajilla, mutta PSG-pomo Nasser Al-Khelaïfi haluaa muuttaa strategiaa.

PSG haluaa kotimaisia ja tasonsa Ligue 1:ssä osoittaneita pelaajia luodakseen Pariisiin tunnistettavan ja samaistuttavan seuraidentiteetin.

Lisäksi PSG aikoo panostaa junioriakatemiaansa, joka on vuosien saatossa tuottanut lukuisia huippupelaajia.

Lehden mukaan Kylian Mbappé jää PSG:hen ja seurajohto rakentaa urheilullisen projektinsa hänen ympärilleen.

PSG on kiinnostunut muun muassa Eintracht Frankfurtia edustavasta Randal Kolo Muanista. Ranskan MM-kisajoukkueessa mukana ollut hyökkääjä on viimeistellyt kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna 19 maalia ja antanut peräti 14 maalisyöttöä. Lisäksi AS kertoo PSG:n seuraavan tarkasti omaa kasvattiaan Moussa Diabya. Diaby pelaa Bayer Leverkusenissa.

AS:n mukaan on hyvin mahdollista, että Leo Messi ja Sergio Ramos jättävät PSG:n kuluvan kauden jälkeen ja seura korvaa heidät ranskalaisilla pelaajilla.