AS Roman torstai-ilta oli synkkä.

Se hävisi Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa hollantilaiselle Feyenoordille 0-1.

Yllättävä tappio ei jäänyt kuitenkaan ainoaksi takaiskuksi, sillä José Mourinhon miehistö koki myös kaksi loukkaantumista. Paulo Dybala ja Tammy Abraham joutuivat jättämään ottelun kesken loukkaantumisten vuoksi. Dybalan ottelu päättyi jo avausjakson puolivälissä. Abraham jätti kentän tunnin kohdalla.

Dybala kärsii lihasvammasta. AS Roman argentiinalaistähti on kärsinyt tällä kaudella jo useammasta lihasvammasta. AS Romalle Dybalan loukkaantuminen on luonnollisesti valtava takaisku. 29-vuotias taituri on viimeistellyt kuluvalla kaudella 15 maalia ja antanut kahdeksan maalisyöttöä.

Abraham sen sijaan loukkasi olkapäätään. Kumpikaan ei lähtökohtaisesti pelaa viikonloppuna, kun AS Roma kohtaa Udinesen Serie A:ssa.

AS Roman kapteeni Lorenzo Pellegrini epäonnistui rangaistuspotkussa avausjaksolla. Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon torstaina Roomassa.