Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić on kiistänyt väitteen, jonka mukaan Leroy Sané olisi solvannut rasistisesti Sadio Manéa ennen kuin kaksikko otti fyysisesti yhteen tällä viikolla.

Müncheniläisten laitahyökkääjät olivat tukkanuottasilla tiistaina pelatun Bayernin ja Manchester Cityn välisen Mestarien liigan ottelun jälkeen.

Lehtitietojen mukaan Sané antoi pelin aikana negatiivista palautetta Manélle eräästä tilanteesta, mikä suututti senegalilaistähden. Ottelun jälkeen Mané kävi pukuhuoneessa käsiksi joukkuekaveriinsa ja löi häntä naamaan.

Bayern tiedotti torstaina, että se hyllyttää Manén yhden ottelun ajaksi ja antaa hänelle sakon, joka oli Goalin mukaan 500 000 euroa. Rangaistuksen myötä Mané ei ollut lauantaina mukana kokoonpanossa, kun Bayern pelasi Bundesliigassa 1-1-tasapelin Hoffenheimin kanssa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Leroy Sané asked Bayern’s management not to punish Sadio Mané heavily and not to exclude him from the team.

(Source: BILD)

Aiemmin tällä viikolla eräs senegalilainen toimittaja väitti, että Sané olisi sanonut rasistisen kommentin, mistä Mané suuttui hänelle.

Salihamidžićin mukaan Sané kiisti moisen jyrkästi.

– Me tiedämme, että toimittaja väitti tällaista. Me puhuimme Leroylle siitä. Hän vakuutti meille hyvin selkeästi, että hän ei ikinä sanonut mitään sellaista, ja me uskomme häntä, kommentoi Salihamidžić Skylle.

– Me puhuimme kahden päivän ajan avoimesti kaikille asianosaisille. Meidän osaltamme asia on selvitetty.